Μερικοί λόγοι για να μας επιλέξετε

 1. Σας εγγυόμαστε ένα κλειδωμένο κόστος. Δεν κάνουμε καμία εργασία απολογιστικά. Αυτό σημαίνει πως ότι συμφωνήσουμε από την αρχή, θα ισχύει μέχρι το τέλος, χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Όλα αναγράφονται αναλυτικά στη σύμβαση και δεν υπάρχουν κρυφά, ανεξέλεγκτα κόστη.
 2. Δεν πουλάμε τυποποιημένες σύμμεικτες κατασκευές. Λόγω της ευελιξίας των μεταλλικών κτιρίων, μελετάμε κάθε σπίτι ξεχωριστά και επιτυγχάνουμε την καλύτερη προσαρμογή στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του δικού σας σπιτιού, χωρίς κανένα συμβιβασμό στην αισθητική του.
 3. Η εταιρία μας αναλαμβάνει όλο το εύρος των εργασιών από την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την αποπεράτωση της κατασκευής με το κλειδί στο χέρι!
 4. Αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε έτοιμο το σπίτι σας, σε οποιοδήποτε στάδιο κι αν μας το αναθέσετε.
 5. Κερδίζετε χρόνο χάρη στην:
  Πολύχρονη εμπειρία των πολιτικών μηχανικών μας σε σπίτια με μεταλλικό σκελετό.Οργάνωση και το συντονισμό των δικών μας συνεργείων. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ ξένα συνεργεία με υπεργολαβία (που δεν θα μπορούσαμε ούτε εμείς να ελέγξουμε στους χρόνους παράδοσης).
 6. Μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε προσθήκη στον μεταλλικό σκελετό του σπιτιού σας. Μπορούμε να μεγαλώσουμε το σπίτι σας είτε καθ’ ύψος είτε κατ’ επέκταση, εύκολα, γρήγορα και καθαρά.
 7. “Κόβουμε και ράβουμε” το σπίτι σας στα δικά σας μέτρα. Μια έτοιμη προκατ κατασκευή την χρυσοπληρώνεις και δεν την ελέγχεις. Στη Smart Building μπορείτε να έχετε την εποπτεία της κατασκευής. Ένας μηχανικός της εμπιστοσύνης σας (πέρα από τους δικούς μας) μπορεί να επιβλέπει καθημερινά όλες τις εργασίες από την ανέγερση του μεταλλικού σκελετού ως και την αποπεράτωση της κατασκευής.
 8. Το σπίτι σας θα το επιβλέπουν αυστηρά και καθημερινά, σε κάθε φάση, πολιτικοί μηχανικοί και όχι εμπειροτέχνες εργοδηγοί.
 9. Σας απαλλάσσουμε από τον μπελά των συνεργείων. Δεν θα κινδυνεύετε να χάσετε χρήματα ή χρόνο, ούτε να παρασυρθείτε από τις τεχνοτροπίες και τις λογικές που μπορεί να βολεύουν το κάθε συνεργείο χωριστά, αλλά όχι και το δικό σας σπίτι συνολικά. Με λίγα λόγια, δεν θα ζήσετε στην πράξη την παροιμία που λέει “αν δεν χτίσεις κι αν δεν παντρέψεις”…
 10. Το πάντρεμα αφήστε το σ’ εμάς. Η διαφορά ανάμεσα στα σπίτια σύμμεικτης κατασκευής είναι το “πάντρεμα”, η εφαρμογή της τοιχοποιίας στον μεταλλικό σκελετό. Αν δεν γίνει απόλυτα σωστά και έντεχνα, θα εμφανιστούν κατασκευαστικά προβλήματα. Στη Smart Building μελετάμε όλες τις λεπτομέρειες, για να σας εγγυηθούμε ότι δεν θα έχετε τέτοια προβλήματα.
 11. Οι πολιτικοί μηχανικοί μας εφαρμόζουν σε σπίτια τη μέθοδο της σύμμεικτης κατασκευής εδώ και 15 χρόνια. Έτσι μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι τελικά, το σπίτι σας θα μοιάζει με σπίτι και όχι με βιομηχανικό κτήριο. (Για παράδειγμα, δεν θα δείτε ποτέ δικό μας μπαλκόνι να στηρίζεται σε αντιαισθητικά φουρούσια.) Ούτε θα σας περιμένουν άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις.
 12. Δεν πειραματιζόμαστε στο σπίτι σας. Εφαρμόζουμε επιστημονικά και πιστά μια τεχνογνωσία δοκιμασμένη πάνω από 140 χρόνια στους ουρανοξύστες.
 13. Χρησιμοποιούμε μόνο υλικά που έχουν ελεγχθεί ότι δεν βλάπτουν την υγεία, αλλά ούτε και το περιβάλλον.
 14. Έχουμε καταφέρει να χτίζουμε οικονομικά ένα σπίτι σύμμεικτης κατασκευής. Με την πολύχρονη εμπειρία των πολιτικών μηχανικών μας και τη σωστή διαχείριση των συνεργείων μας, έχουμε καταφέρει να μειώσουμε τη διαφορά της σύμμεικτης από τη συμβατική μέθοδο κατασκευής κατά 210 ευρώ ανά τ.μ.
 15. Σας κάνουμε δώρο τη θερμομόνωση, αξίας 55 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο κάτοψης! Έτσι, εκτός από απόλυτα αντισεισμικό, θα έχετε ένα σπίτι με σωστή θερμομόνωση, που δεν θα σας έχει κοστίσει τίποτα!
 16. Έως και 10 έτη εγγύηση σε επιμέρους υλικά της κατασκευής! Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί υλικά ανώτερης ποιότητας σε όλα τα στάδια της κατασκευής που καλύπτονται από πολυετή εγγύηση.
 17. Εγγύηση 5 ετών και δωρεάν αποκατάσταση τυχόν ζημιών στη κατασκευή. Η ποιότητα της κατασκευής και η ικανότητα των συνεργείων μας μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι η κατασκευή θα είναι άριστη, αυτή τη βεβαιότητα τη μεταφράζουμε σε πενταετή εγγύηση προς εσάς.
 18. Υψηλής ενεργειακής κλάσης κατοικίες. Ο σύγχρονος τρόπος κατασκευής που χρησιμοποιούμε και τα καινοτόμα υλικά συνδοιάζονται για ένα αποτέλεσμα υψηλής ενεργειακής κλάσης.
 19. Ελάχιστο κόστος Θέρμανσης. Υψηλής ενεργειακής κλάσης κατασκευή σημαίνει οικονομική – οικολογική κατασκευή.
 20. Πιστοποιητικά ποιότητας και πιστοποιήσεις ISO, CE. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε καθώς και οι μέθοδοι κατασκευής συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εναρμονίζονται με την εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Χτίζουμε σε όλη την Ελλάδα! Δείτε μερικά από τα έργα μας.

Αυτό το “έξυπνα” χτισμένο σπίτι είναι το πάθος μας.

Κι όπως θα διαπιστώσετε όταν συναντηθούμε, αυτό το πάθος είναι μεταδοτικό. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς “δεν γίνεται”, χωρίς ωράρια ή αποστάσεις…

TOP