Κατασκευή κεραμοσκεπής

Η κατασκευή κεραμοσκεπής που προσφέρει η Smart Building στα σπίτια, βασίζεται στο τρίπτυχο ποιότητα – αισθητική - ανθεκτικότητα.

Η κατασκευή κεραμοσκεπής αποτελεί ένα σημαντικό στάδιο κατά την κατασκευή σπιτιού και ακολουθεί τα επιχρίσματα. Ως κεραμοσκεπές ορίζονται η σκεπές των κτιρίων οι οποίες κατασκευάζονται κυρίως με βάση από ξύλο πάνω στο οποίο τοποθετούνται τα κεραμίδια. Ένα υλικό το οποίο προσφέρει τεράστια πλεονεκτήματα σε ένα σπίτι, βασικότερα εκ των οποίων είναι το ότι δεν διαπερνάται από το νερό, δεν καίγεται και φυσικά επιτρέπει στο κτίριο να «αναπνέει». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η συγκεκριμένη κατασκευαστική μέθοδος αξιοποιείται αιώνες τώρα.

Η επιλογή της κεραμοσκεπής που θα τοποθετηθεί σε ένα κτίριο εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες. Ένας από τους βασικότερους είναι οι αισθητικές προτιμήσεις του εκάστοτε ιδιοκτήτη. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορούμε να τοποθετήσουμε την πλέον κατάλληλη και αποδοτική κεραμοσκεπή, που θα εξασφαλίσει τα μέγιστα οφέλη στο δικό σας σπίτι. Επιπρόσθετοι παράγοντες που επηρεάζουν το είδος της σκεπής είναι οι όροι δόμησης καθώς και το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή όπου βρίσκετε το ακίνητο.

Κατασκευή κεραμοσκεπών Smart Building

Στόχος μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα ικανοποιήσουν τις ιδιαίτερες ανάγκες του δικού σας ακινήτου. Η πολυετής μας εμπειρία στις κατασκευές σπιτιών, η άριστη τεχνική κατάρτιση του προσωπικού μας και η εξειδίκευση σε παντός είδους κατασκευές, μας επιτρέπει να διασφαλίζουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε μας εργασία.

Ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας, οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες είναι σε θέση να τοποθετήσουν κάθε είδος κεραμοσκεπής. Οι βασικότεροι τύποι είναι:

  1. Κεραμοσκεπή με κολλητά κεραμίδια με λάσπη.
  2. Κεραμοσκεπή με καρφωτά κεραμίδια.
  3. Κεραμοσκεπή με ξυλοκατασκευή

Περισσότερες πληροφορίες για τον κάθε τύπο μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Κατασκευή κεραμοσκεπών
Κατασκευή κεραμοσκεπών
Κατασκευή κεραμοσκεπής με κολλητά κεραμίδια με λάσπη
Κατασκευή κεραμοσκεπής με κολλητά κεραμίδια με λάσπη

Κατασκευή κεραμοσκεπής με κολλητά κεραμίδια με λάσπη

Ένας από τους δημοφιλέστερους τύπους κεραμοσκεπής είναι αυτή με τα κολλητά κεραμίδια με λάσπη. Η χρήση της επιλέγεται από έναν μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών και όχι άδικα αφού αποτελεί την πιο κλασική και σταθερή επιλογή σκεπής. Οι επιμέρους εργασίες που αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε στην κατασκευή κεραμοσκεπής με κολλητά κεραμίδια με λάσπη είναι:

  • Αναχαίτιση Υδρατμών: Δημιουργία φράγματος υδρατμών με συντελεστή αντίστασης στην διάχυση των υδρατμών.
  • Εξισωτική Στρώση: Για την εξομάλυνση της επιφάνειας πριν την εφαρμογή της θερμομόνωσης.
  • Θερμομόνωση: Τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών με διαμορφωμένες ακμές ώστε να μην υπάρχουν σημεία μη μονωμένα.
  • Δημιουργία Επιφάνειας Συγκόλλησης: Για την εφαρμογή της στεγανοποίησης.
  • Στεγανοποίηση: Τοποθέτηση ασφαλτικών μεμβρανών με αλληλοεπικάλυψη και συγκόλλησή τους με τη χρήση φλόγιστρου.
  • Τοποθέτηση κεραμιδιών

Κατασκευή κεραμοσκεπής με καρφωτά κεραμίδια

Η κατασκευή κεραμοσκεπής με καρφωτά κεραμίδια αποτελεί μια εξίσου δημοφιλή και αποδοτική λύση στον χώρο των κατασκευών. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες με άριστο επαγγελματισμό και φυσικά με εγγυημένα αποτελέσματα. Όπως προαναφέραμε, η τελική επιλογή του τύπου κεραμοσκεπής που θα αξιοποιηθεί σε ένα κτίριο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Εμείς θα φροντίσουμε να προβούμε στην πλέον κατάλληλη λύση, βάση των δικών σας αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων του ακινήτου σας. Στα πλαίσια των εργασιών μας συμπεριλαμβάνονται:

  • Επισκευή ανωμαλιών στο μπετόν
  • Τοποθέτηση καδρονιών
  • Στεγανοποίηση: Με διάστρωση βιομηχανικής κονίας
  • Εξισωτική Στρώση: Για την εξομάλυνση της επιφάνειας πριν την εφαρμογή της θερμομόνωσης
  • Θερμομόνωση
  • Στεγανωτική Στρώση: Τοποθέτηση στεγανωτικής μεμβράνης πάνω από τη θερμομόνωση
  • Τοποθέτηση κεραμιδιών
Κατασκευή κεραμοσκεπής με καρφωτά κεραμίδια
Κατασκευή κεραμοσκεπής με καρφωτά κεραμίδια
Κατασκευή κεραμοσκεπής με ξυλοκατασκευή
Κατασκευή κεραμοσκεπής με ξυλοκατασκευή

Κατασκευή κεραμοσκεπής με ξυλοκατασκευή

Μια επιλογή που έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ζήτηση τα τελευταία χρόνια είναι η κατασκευή κεραμοσκεπής με ξυλοκατασκευή. Η μοναδική αισθητική που προσφέρει σε ένα κτίριο αποτελεί και τον βασικότερο λόγο για να επιλέξει κανείς τον συγκεκριμένο τύπο σκεπής. Προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι και το επιθυμητό, η ξύλινη κατασκευή απαιτεί την χρήση άριστης ποιότητας υλικών. Το στεγανωτικό που θα χρησιμοποιηθεί πρέπει να πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές, προκειμένου να εμποδίζει την είσοδο νερού, την συσσώρευση υγρασίας και άλλων παρεμφερή προβλημάτων. Κάτι για το οποίο φροντίζουμε σε κάθε κεραμοσκεπή με ξυλοκατασκευή που αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε.

Κατασκευή κεραμοσκεπής με εμφανή δοκάρια

Η κατασκευή κεραμοσκεπής με εμφανή δοκάρια αποτελεί τον τελευταίο τύπο σκεπής. Η συγκεκριμένη λύση επιλέγεται αρκετά συχνά σε εξοχικές κατοικίες και προσφέρει μια υπέροχη αισθητική, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αρκετά πλεονεκτήματα. Η τοποθέτηση των δοκαριών απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και πρέπει να γίνεται από πιστοποιημένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία. Αυτός είναι και ο λόγος που ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων στρέφονται προς την εταιρεία μας και αναθέτουν την κατασκευή της κεραμοσκεπής στο προσωπικό μας. Άλλωστε, βασικός στόχος των κεραμοσκεπών είναι να προσφέρουν ασφάλεια από τα καιρικά φαινόμενα και να διατηρηθούν για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να αναλάβουμε την κατασκευή κεραμοσκεπής του δικού σας κτιρίου, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top