Οικολογικές οικονομικές κατασκευές Smart Eco

Τα οικολογικά σπίτια Smart Eco αποτελούν μια ιδιαίτερα προσιτή και ταυτόχρονα αξιόπιστη λύση στην κατασκευή σπιτιού της Smart Building.

Οι οικολογικές κατασκευές Smart Eco αποτελούν την πλέον οικονομική σειρά της εταιρείας Smart Building οι οποίες  είναι κατασκευασμένες με υψηλών προδιαγραφών υλικά και προσφέρουν τεράστια οφέλη σε εκείνους που θα τις επιλέξουν. Οι οικονομικές κατοικίες της σειράς Smart Eco ανήκουν στην ενεργειακή κλάση Β+ και προσφέρουν από 25% έως και 50% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από την ενεργειακή κλάση Β.

Η Smart Building αποτελεί μια καινοτόμο τεχνική κατασκευαστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στις κατασκευές παντός τύπου. Χάρη στην άριστη τεχνική κατάρτιση και την εξειδίκευση του προσωπικού μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε οικολογικές κατασκευές άριστων τεχνικών προδιαγραφών, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Η σειρά Smart Eco αποτελεί μια ακόμη καινοτομία που εφαρμόζουμε ώστε να εξασφαλίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

Οικολογικά σπίτια Smart Eco

Τα οικολογικά σπίτια Smart Eco αποτελούν μια ιδιαίτερα προσιτή και ταυτόχρονα αξιόπιστη λύση στην κατασκευή σπιτιού. Τα συγκεκριμένα κτίρια πληρούν συγκεκριμένες τεχνικές – κατασκευαστικές προδιαγραφές προκειμένου να εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, κάτι που συνεπάγεται ως εξοικονόμηση χρημάτων για έναν ιδιοκτήτη. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, οι οικολογικές κατασκευές μονώνονται αποτελεσματικά και εξοπλίζονται με σύγχρονες συσκευές που θα επιφέρουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι λόγοι για να επιλέξετε ένα οικολογικό σπίτι είναι πάρα πολλοί, με βασικότερο εξ αυτών την μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και κατ’ επέκταση την μείωση των παγίων εξόδων για τους διαμένοντες. Όλες οι κατασκευές Smart Eco που αναλαμβάνει να κατασκευάσει η εταιρεία μας πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές ενώ ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον και τον αντίκτυπο που έχουν σε αυτό. Αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τον εξοπλισμό των οικολογικών κατασκευών καθώς και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Smart Eco

Με τί εξοπλίζονται τα οικολογικά σπίτια

Όπως προαναφέραμε, οι οικολογικές κατασκευές φέρουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και εξοπλίζονται με τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να παρέχουν και τα σημαντικά τους οφέλη. Έτσι, σε κάθε οικολογικό σπίτι που αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στους κάτωθι παράγοντες, φροντίζοντας ταυτόχρονα να τηρούμε όλα τα διεθνή πρότυπα για την κατασκευή σπιτιών:

  • Μεταλλικός Σκελετός: Επενδυμένος και μονωμένος διπλά με διογκωμένη πολυστερίνη πάχους 10cm και λ=0,036w/Mk, επικάλυψη διογκωμένης πολυστερίνης πάχους 5-6cm και λ=0,036w/Mk. Συνολικά 15-16cm μόνωση ως πρόληψη και αποφυγή θερμογεφυρών.
  • Μόνωση: Μόνωση δώματος με εξιλασμένη πολυστερίνη, ασφαλτόπανο, σκυρόδεμα καθαριότητας,
  • Τοιχοποιία: Ξηράς δόμησης με εξωτερική θερμοπρόσοψη. Τσιμεντοσανίδα, πετροβάμβακας και διπλή γυψοσανίδα συνολικού πάχους 25-26cm.
  • Κουφώματα PVC: Διπλού υαλοστασίου, u = 1,1 W/m2k

Κόστος κατασκευής οικολογικού σπιτιού

Το κόστος για την κατασκευή ενός οικολογικού σπιτιού ποικίλει ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας. Όπως και σε κάθε κατασκευή σπιτιού, έτσι και στα κτίρια της σειράς Smart Eco, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το τελικό κόστος, όπως τα συνολικά τετραγωνικά μέτρα, η περιοχή που θα γίνει η κατασκευή καθώς και οι εδαφικές συνθήκες που επικρατούν. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε μια σταθερή τιμή.

Ωστόσο ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά της Smart Building είναι ότι προσφέρει κατασκευαστικές λύσεις στο πιο προσιτό κόστος της αγοράς. Χωρίς φυσικά να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε. Μάλιστα, μπορείτε να σχηματίσετε μια λεπτομερή προσέγγιση για το κόστος κατασκευής ενός σπιτιού μέσω του υπολογιστή κόστους που σας παρέχουμε στην ιστοσελίδα μας.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν οι οικολογικές κατασκευές Smart Eco

Βασικότερα από τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα οικολογικά σπίτια Smart Eco είναι:

  • Χαμηλό κόστος
  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση κατοικίας
  • Χαμηλό κόστος ψύξης-θέρμανσης
  • Υψηλή θερμομονωτική ικανότητα των εξωτερικών τοίχων λόγο της εξωτερικής θερμοπρόσοψης
  • Βιοκλιματικός σχεδιασμός κατοικίας

Εάν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε και εσείς ένα οικολογικό σπίτι της σειράς Smart Eco δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό της Smart Building. Είμαστε δίπλα σας προκειμένου να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που χαρακτηρίζονται για την άριστη απόδοση και λειτουργικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top