Κατασκευή συγκροτήματος πολυτελών μεζονέτων στην Κινέττα

Κατασκευή συγκροτήματος πολυτελών μεζονέτων στην Κινέττα

Η Smart Building ανέλαβε την κατασκευή συγκροτήματος πολυτελών μεζονέτων στην Κινέττα, με έμφαση στο άριστα αισθητικό, λειτουργικό και αποδοτικό αποτέλεσμα. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό ανταποκρίθηκε άμεσα στις ανάγκες του πελάτη μας και ξεκίνησε να κατασκευάζει τρεις (3) πολυτελείς μεζονέτες συνολικού εμβαδού 435m2 στην περιοχή της Κινέττας.

Για το συγκεκριμένο συγκρότημα επιλέχθηκε η σύμμεικτη κατασκευή προκειμένου να εξασφαλίσουμε την όσο το δυνατόν συντομότερη ανέγερση του κτιρίου σε ένα ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν πληρούσαν τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας ώστε να εξασφαλίσουν την μέγιστη αντοχή και ανθεκτικότητα του συγκροτήματος. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το αναμενόμενο και άφησε τον πελάτη μας πλήρως ικανοποιημένο.

Περιοχή

Κινέττα

Κατασκευή

2010

Εμβαδόν

435 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Η εταιρεία μας δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε κατασκευή σπιτιού που αναλαμβάνει. Στόχος μας να παρέχουμε άμεσες και αξιόπιστες λύσεις που θα προσφέρουν τις βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης σε κάθε μας πελάτη. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε μας έργο αντιμετωπίζεται σαν μοναδικό. Άλλωστε, κάθε κατασκευή κτιρίου απαιτεί διαφορετική προσέγγιση, ανάλογα πάντα με τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη και φυσικά ένα σύνολο παραγόντων που αφορούν τις συνθήκες τις περιοχής όπου θα γίνει η κατασκευή.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση στην Κινέτα, η κατασκευή συγκροτήματος πολυτελών μεζονέτων πραγματοποιήθηκε ύστερα από μια αναλυτική αρχιτεκτονική μελέτη προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Η κατασκευή με το σύστημα της σύμμικτης δόμησης από μεταλλικό σκελετό και πλάκες από οπλισμένο σκυρόδεμα αποτέλεσε και την πιο αξιόπιστη λύση. Η τοιχοποιία πλήρωσης πραγματοποιήθηκε με το δομικό υλικό τρισδιάστατου πάνελ (3Δ) χαρίζοντας μια εξαιρετική αισθητική παρέμβαση.

Εάν και εσείς ενδιαφέρεστε για ένα συγκρότημα μεζονέτων ή γενικά θέλετε να αποκτήσετε το σπίτι των ονείρων σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα φροντίσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον βέλτιστο τρόπο.

κατασκευή πολυτελών μεζονετών Κινέττα

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top