Κατασκευή πολυκατοικίας στα Μέγαρα Αττικής

Κατασκευή πολυκατοικίας στα Μέγαρα Αττικής

Στα πλαίσια των κατασκευαστικών υπηρεσιών που προσφέρει η κατασκευαστική εταιρεία Smart Building, αναλάβαμε την κατασκευή πολυκατοικίας στα Μέγαρα Αττικής, η οποία θα αποτελείτε από τέσσερις (4) ορόφους, 780m2 με καταστήματα στο ισόγειο και υπόγειο parking. Ένα έργο το οποίο διασφάλισε την μέγιστη απόδοση, άριστη λειτουργικότητα και φυσικά ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση επιλέξαμε την σύμμεικτη κατασκευή λόγω της δυνατότητας για γρήγορη και άριστη ανέγερση πολυκατοικιών με πολλούς ορόφους. Φυσικά η επιλογή αυτή βασίστηκε στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη μας και στην ολοκληρωμένη αρχιτεκτονική μελέτη που προηγήθηκε. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα της 4ώροφης πολυκατοικίας ήταν το αναμενόμενο και ικανοποίησε πλήρως τις ανάγκες του πελάτη μας.

Περιοχή

Μέγαρα

Κατασκευή

2011

Εμβαδόν

780 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στην κατασκευή σπιτιού κάθε είδους. Είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε με το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε κατασκευή, ανεξαρτήτου αριθμού ορόφων και δυσκολίας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι εργασίες μας αφορούσαν την κατασκευή τετραώροφης πολυκατοικίας στα Μέγαρα, με εμβαδόν 780 m2, καταστήματα στο ισόγειο και υπόγειο parking. Το κτίριο κατασκευάστηκε βάση της στατικής μελέτης με το υβριδικό σύστημα σύμμικτης κατασκευής, από μεταλλικά στοιχεία, διατμητικούς τοίχους και πυρήνα από οπλισμένο σκυρόδεμα (Μπετόν).

Ο κεντρικός πυρήνας της κατασκευής φιλοξενεί της σκάλες των ορόφων όπως επίσης και το ασανσέρ. Το αρχιτεκτονικό σχέδιο επέβαλε τα μεταλλικά στοιχεία να είναι εμφανή βάση των προτιμήσεων του πελάτη. Η παραγωγή των μεταλλικών στοιχείων έγινε στο εργοστάσιο και επεξεργάστηκαν με αλκιδικά χρώματα για την αντοχή τους στα στοιχεία της φύσης. Τα μεταλλικά στοιχεία μονώνονται εσωτερικά της κατασκευής όπως ορίζει ο Ελληνικός κανονισμός (ΚΕΝΑΚ) για την αποφυγή θερμογεφυρών.

Για την τοιχοποιία επιλέχθηκε η τουβλίνα διαστάσεων 18x18x32 και η θερμομόνωση επιτεύχθηκε με το σύστημα της εξωτερικής θερμοπρόσοψης από εξιλασμένη πολυστερίνη της εταιρίας FIBRAN. Ντουλάπια κουζίνας, είδη υγιεινής και πλακάκια δαπέδων και εξωτερικών χώρων, για όλα τα διαμερίσματα, παρήχθησαν από την εταιρία VENETI, κατόπιν επιλογής του πελάτη. Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για κατασκευή πολυκατοικίας στα Μέγαρα ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Αττικής, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να εξασφαλίσουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και για το δικό σας κτίριο.

πολυκατοικία Μέγαρα Smart Building

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top