Κατασκευή μονοκατοικίας στη Σαλαμίνα

Κατασκευή μονοκατοικίας στη Σαλαμίνα

Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή μονοκατοικίας στη Σαλαμίνα, σύμφωνα με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές. Ένα ακόμα έργο το οποίο ολοκληρώθηκε στα πλαίσια των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η συγκεκριμένη μονοκατοικία πρόκειται για μια πολυτελή μεζονέτα με υπόγειο χώρο και εσωτερικό μπαλκόνι η οποία άρχισε να κατασκευάζεται το έτος 2011.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και στο συγκεκριμένο έργο, επιλέξαμε ως τρόπο δόμησης την σύμμεικτη κατασκευή. Έτσι, το έμπειρο προσωπικό μας ξεκίνησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να κατασκευάσουν ένα σπίτι το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες των διαμενόντων στον υπέρτατο βαθμό. Άλλωστε, στην μέχρι τώρα πορεία μας στον χώρο των κατασκευών, έχουμε υλοποιήσει αποτελεσματικά ένα πλήθος επιτυχημένων έργων.

Περιοχή

Σαλαμίνα

Κατασκευή

2011

Εμβαδόν

361 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Η κατασκευή σπιτιού αποτελεί μια από τις βασικότερες υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας. Άλλωστε, ο χώρος κατοικίας αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου. Αυτός είναι και ο λόγος που δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην απόλυτη κάλυψη των αναγκών για κάθε μας πελάτη, φροντίζοντας ταυτόχρονα να παρέχουμε ένα αποτέλεσμα άριστης ποιότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας.

Έτσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση, ολοκληρώσαμε με εξαιρετικά αποτελέσματα μία κατασκευή μονοκατοικίας στη Σαλαμίνα η οποία διαθέτει εσωτερικό μπαλκόνι και υπόγειο, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη μας. Η κατασκευή πραγματοποιήθηκε με το σύστημα της σύμμικτης δόμηση από πρότυπες μεταλλικές διατομές και τοιχοποιία από YTONG. Χρησιμοποιήθηκαν υψηλής ποιότητας κουφώματα με θερμοδιακοπή διπλού υαλοστασίου από υλικό PVC, σε λευκή απόχρωση, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη

Εάν αναζητάτε και εσείς για κατασκευή μονοκατοικίας στην Σαλαμίνα, ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Αττικής, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το προσωπικό μας θα φροντίσει να σας παρέχει το σπίτι που πάντοτε ονειρευόσασταν, στο πιο προσιτό κόστος της αγοράς.

κατασκευή μεζονέτας Σαλαμίνα

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top