Προσθήκη ορόφων στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Προσθήκη ορόφων στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Η εταιρεία μας ανέλαβε την προσθήκη ορόφων στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, σε υφιστάμενο κτίριο. Ειδικότερα, οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Smart Building ανέλαβαν το πανωσήκωμα δύο ορόφων σε κτίριο σύμφωνα με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές. Οι υπηρεσίες μας συμπεριέλαβαν όλες τις απαραίτητες εργασίες για την κατασκευή του μεταλλικού σκελετού, όπου έγινε και η παράδοση του έργου σύμφωνα με την προκαθορισμένη συμφωνία με τον πελάτη μας.

Για την συγκεκριμένη προσθήκη ορόφων σε πολυκατοικία επιλέξαμε την σύμμεικτη κατασκευή σύμφωνα με την οποία έχουμε την δυνατότητα να προσθέτουμε επιπλέον ορόφους σε ένα κτίριο, άμεσα και αποτελεσματικά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η συγκεκριμένη μέθοδος δόμησης χρησιμοποιείται στις περισσότερες προσθήκες ορόφων, αφού τα πλεονεκτήματα που προσφέρει είναι ιδιαίτερα σημαντικά.

Περιοχή

Αγ. Δημήτριος Αττικής

Κατασκευή

2013

Εμβαδόν

160 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Το πανωσήκωμα ορόφου αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία που παρέχει η εταιρεία μας. Ο βασικότερος λόγος είναι η εξασφάλιση περισσότερων χώρων σε υφιστάμενα κτίρια όπου η αρχική κατασκευή σπιτιού δεν είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των διαμενόντων.

Στο συγκεκριμένο έργο στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή του μεταλλικού σκελετού για την προσθήκη δύο ορόφων συνολικού εμβαδού 160 τετραγωνικών μέτρων. Η κατασκευή έγινε με το σύστημα της σύμμικτης δόμησης, με μεταλλικό σκελετό και πλάκες από τραπεζοειδή λαμαρίνα (Μεταλλότυπος). Επιπροσθέτως, οι σκάλες της ανωδομής κατασκευάστηκαν από οπλισμένο σκυρόδεμα και η στέγη από πάνελ πολυουρεθάνης.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το αναμενόμενο, αφού το εξειδικευμένο μας προσωπικό διαθέτει πολυετή εμπειρία στην προσθήκη ορόφων. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να μας αναθέσετε την προσθήκη ορόφου στο δικό σας κτίριο δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εμείς θα φροντίσουμε για την άμεση και πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

πανωσήκωμα στον Άγιο Δημήτριο

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top