Κατασκευή μονοκατοικίας στη Νέα Ερυθραία

Κατασκευή μονοκατοικίας στη Νέα Ερυθραία

Η συγκριμένη κατασκευή μονοκατοικίας στη Νέα Ερυθραία αποτέλεσε ένα ακόμη επιτυχημένο έργο που παρέδωσε η εταιρεία μας. Ειδικότερα, στα πλαίσια των υπηρεσιών δόμησης υψηλής ποιότητας που παρέχουμε, αναλάβαμε την κατασκευή πολυτελούς ισόγειας μεζονέτας σύμφωνα με τις υψηλότερες κατασκευαστικές και τεχνικές προδιαγραφές. Το συνολικό εμβαδό της κατασκευής ανέρχεται στα 220 τετραγωνικά μέτρα και οι εργασίες μας υλοποιήθηκαν κατά το έτος 2002.

Η κατασκευαστική μέθοδος που επιλέξαμε στην συγκεκριμένη περίπτωση σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη μας ήταν η σύμμεικτη κατασκευή. Άλλωστε, τα τεράστια πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι μεταλλικές κατασκευές είναι πάρα πολλά, βασικότερα εκ των οποίων το προσιτό κόστος, η εξαιρετική αντισεισμική προστασία και η δυνατότητα για προσθήκη επιπλέον ορόφων σε μεταγενέστερο χρόνο. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο και ξεπέρασε τις προσδοκίες του πελάτη μας.

Περιοχή

Νέα Ερυθραία

Κατασκευή

2000

Εμβαδόν

220 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Το συγκεκριμένο μας έργο αφορούσε την κατασκευή μεζονέτας 220 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας με το δομικό σύστημα της σύμμικτης κατασκευής. Η τοιχοποιία πραγματοποιήθηκε με το εξειδικευμένο σύστημα της Smart Building και συγκεκριμένα με κλασική τούβλινα διαστάσεων 18x18x32 και εξωτερική θερμομόνωση διεθνών προδιαγραφών από εταιρίες όπως η KNAUF, druckfarben κλπ.

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν στο βάψιμο σπιτιού βάση της τεχνικής περιγραφής της Smart Building ήταν οικολογικά και προμηθευτής αυτών η εταιρία KRAFT paintings. Τα κουφώματα που τοποθετήθηκαν ήταν αλουμινίου στο χρώμα του ξύλου και χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητά τους.

Τέλος η κατοικία αποπερατώθηκε με επένδυση πέτρας που είχε οριστεί από τον αγοραστή και οργανικό σοβά ανθεκτικότερο στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ώστε να μην προκαλούνται ρηγματώσεις. Το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή του πελάτη να αναθέσει την κατασκευή της μονοκατοικίας του στο εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρεία μας. Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για τις υπηρεσίες μας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μας καλέσετε.

μονοκατοικία Νέα Ερυθραία

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top