Κατασκευή μονοκατοικίας στα Μέγαρα Αττικής

Κατασκευή μονοκατοικίας στα Μέγαρα Αττικής

Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή μονοκατοικίας στα Μέγαρα Αττικής, εφαρμόζοντας το σύστημα της σύμμεικτης κατασκευής και εξασφαλίζοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα για τον πελάτη μας. Ένα κτίριο συνολικού εμβαδού 260 τετραγωνικών μέτρων με έτος κατασκευής το 2006. Η υψηλής ποιότητας κατασκευαστικές υπηρεσίες που παρέχουμε, η πολυετής εμπειρία του προσωπικού μας και τα άριστα υλικά που αξιοποιούμε σε κάθε έργο, αποτέλεσαν βασικούς παράγοντες για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Το κτίριο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις υψηλότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές και ειδικότερα με την εφαρμογή της σύμμεικτης μεθόδου δόμησης. Μερικά από τα πλεονεκτήματα που εξασφαλίσαμε για τον πελάτη μας στο συγκεκριμένο έργο είναι το προσιτό κατασκευαστικό κόστος, η γρήγορη αποπεράτωση των εργασιών, η εξαιρετική ενεργειακή απόδοση του κτιρίου και οι βέλτιστες συνθήκες διαμονής στο εσωτερικό του.

Περιοχή

Μέγαρα Αττικής

Κατασκευή

2006

Εμβαδόν

260 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Η κατασκευή σπιτιού, είτε πρόκειται για μονοκατοικία είτε για πολυκατοικία, απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και άριστη τεχνική κατάρτιση προκειμένου να επιφέρει και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η Smart Building αποτελεί μια καινοτόμο επιχείρηση με τεράστια εμπειρία στις κατασκευές σπιτιών παντός τύπου, προσφέροντας μοναδικές λύσεις που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Έτσι και στη συγκεκριμένη κατασκευή μονοκατοικίας στα Μέγαρα Αττικής, το προσωπικό μας αξιοποίησε καινοτόμες κατασκευαστικές λύσεις, υλικοτεχνικό εξοπλισμό άριστης ποιότητας και όλη την εμπειρία στις σύμμεικτες κατασκευές. Αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας πανέμορφης μεζονέτας 260 m2 η οποία διακρίνεται για την τεράστια αντοχής της, την εξαιρετική αντισεισμική προστασία και φυσικά έναν άριστο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Για την κατασκευή της μονοκατοικίας χρησιμοποιήθηκε μεταλλικός σκελετός και των συμπαγών πλακών χρησιμοποιήθηκε οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετόν). Η τοιχοποιία υλοποιήθηκε με τρισδιάστατο πάνελ (3Δ) και εν συνεχεία ολοκληρώθηκαν και όλες οι απαραίτητες εργασίες για την πλήρη και αποτελεσματική μόνωση του κτιρίου. Η παράδοση του έργου έγινε με επιτυχία και ο πελάτης μας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Εάν αναζητάτε και εσείς για σύγχρονες κατασκευαστικές λύσεις στην Αττική ή σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδος, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς της Smart Building.

μονοκατοικία Μέγαρα

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top