Προσθήκη ορόφου σε μεζονέτα στο Άργος

Προσθήκη ορόφου σε μεζονέτα στο Άργος

Η εταιρεία μας ανέλαβε την προσθήκη ορόφου σε μεζονέτα στο Άργος, φροντίζοντας να δημιουργήσει μια σύγχρονη και εξατομικευμένη λύση κατοικίας για τον πελάτη μας. Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, το προσωπικό μας προέβη στην αναλυτική στατική μελέτη προκειμένου να σχεδιάσει την πιο αποδοτική λύση βάση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της υφιστάμενης κατασκευής και των αναγκών του πελάτη μας. Στις εργασίες μας, πέραν της προσθήκης ορόφου, συμπεριλήφθηκε και η οριζόντια επέκταση προκειμένου να αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τους διαθέσιμους χώρους του σπιτιού.

Για την κατασκευή επιλέξαμε την σύμμεικτη κατασκευή ένεκα του χαμηλού βάρους, κάτι που την καταστεί ως την ιδανικότερη επιλογή στο πανωσήκωμα ορόφου σε κτίρια κάθε είδους.

Περιοχή

Άργος

Κατασκευή

2011

Εμβαδόν

150 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Η δημιουργία επιπρόσθετου ορόφου αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να προστεθούν επιπλέον χώροι σε ένα υπάρχον ακίνητο. Άλλωστε, όταν πρόκειται για ένα σπίτι, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την απόλυτη κάλυψη των αναγκών των διαμενόντων. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το εξειδικευμένο μας προσωπικό ανέλαβε την επέκταση μεζονέτας με την προσθήκη επιπρόσθετου ορόφου αλλά και οριζόντια.

Για την κατασκευή επιλέχθηκε το σύστημα της σύμμικτης δόμησης που ενδείκνυται λόγο του χαμηλού της βάρους για προσθήκη ορόφων. Ένεκα της παλαιότητας του κτιρίου, κρίθηκε απαραίτητη η ενίσχυση του υφιστάμενου σκελετού. Στην επέκταση οριζοντίως κατασκευάστηκε πυρήνας από οπλισμένο σκυρόδεμα βάση της στατικής μελέτης που επίσης φιλοξένει και το ασανσέρ.

Η τοιχοποιία κατασκευάστηκε από τουβλίνα διαστάσεων 18x18x32 και μονώθηκαν τα μεταλλικά υποστυλώματα ώστε να μη δημιουργούνται θερμογέφυρες. Στο εξωτερικό του κτιρίου τοποθετήθηκε επένδυση με πέτρα όπου όριζε η αρχιτεκτονική μελέτη και οργανικό σοβά, ανθεκτικότερο στις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας ώστε να μην προκαλούνται ρηγματώσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες του πελάτη μας. Εάν και εσείς ενδιαφέρεστε για την προσθήκη ορόφου σε κάποιο ακίνητό σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

μεζονέτα Άργος

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top