Κατασκευή μεζονέτας στο Γέρακα Αττικής

Κατασκευή μεζονέτας στο Γέρακα Αττικής

Στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών μας αναλάβαμε την κατασκευή μεζονέτα στο Γέρακα Αττικής, σύμφωνα με τις υψηλότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό κλήθηκε να κατασκευάσει έναν πολυτελές χώρο κατοικίας 230 m2 με υπόγειο. Ανταποκριθήκαμε άμεσα στις ανάγκες του πελάτη μας και πραγματοποιήσαμε μια ολοκληρωμένη μελέτη ώστε να σχεδιάσουμε την πλέον κατάλληλη και αποδοτική λύση. Η τελική κατασκευή που εξασφαλίσαμε ήταν και η αναμενόμενη, τόσο από θέμα αισθητικής όσο και λειτουργικότητας.

Ειδικότερα, για την μεζονέτα που αναλάβαμε να κατασκευάσουμε στον Γέρακα, επιλέξαμε την σύμμεικτη κατασκευή λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της περιοχής και φυσικά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο είδος κατασκευαστικής μεθόδου. Ειδικά στις περιπτώσεις μεζονέτων, η σύμμικτη μέθοδος εξασφαλίζει συνήθως και τα μέγιστα οφέλη.

Περιοχή

Γέρακας Αττικής

Κατασκευή

2011

Εμβαδόν

230 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Η κατασκευαστική εταιρεία Smart Building εξειδικεύεται στην κατασκευή σπιτιών κάθε είδους και μεγέθους. Αναλαμβάνουμε κάθε μας δουλειά με άριστο επαγγελματισμό, συνέπεια και κυρίως αποτελεσματικότητα. Έτσι και στο συγκεκριμένο έργο, κατασκευάσαμε μια μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής, εμβαδού 230 m2 με υπόγειο.

Στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκε βάση της στατικής μελέτης το υβριδικό σύστημα σύμμικτης κατασκευής, από μεταλλικά στοιχεία και διατμητικούς τοίχους από οπλισμένο σκυρόδεμα (Μπετόν). Η μόνωση των μεταλλικών στοιχείων τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά έγιναν σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές και όπως ορίζει ο Ελληνικός κανονισμός (ΚΕΝΑΚ) για την αποφυγή θερμογεφυρών. Επιπροσθέτως, για την τοιχοποιία επιλέχθηκε η τουβλίνα διαστάσεων 18x18x32

Η θερμομόνωση επιτεύχθηκε με το σύστημα της εξωτερικής θερμοπρόσοψης της εταιρίας Druckfarben. Τα χρώματα τα όποια χρησιμοποιούνται βάση της τεχνικής περιγραφής της Smart Building είναι οικολογικά και προμηθευτής αυτών είναι η εταιρία KRAFT paintings, χρωματικής επιλογής του πελάτη βάση της αρχιτεκτονικής μελέτης. Τα κουφώματα που επιλέχθηκαν φέρουν γκρι χρώμα ενώ τοποθετήθηκε και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Τα πλακάκια των δαπέδων και των εξωτερικών χώρων, τα είδη υγιεινής και τα ντουλάπια της κουζίνας παρήχθησαν από την εταιρία ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ, κατόπιν επιλογής του πελάτη

Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για την κατασκευή μιας πολυτελούς μεζονέτας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

μεζονέτα Γέρακας

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top