Κατασκευή κέντρου δεξιώσεων στα Μέγαρα Αττικής

Κατασκευή κέντρου δεξιώσεων στα Μέγαρα Αττικής

Η εταιρεία μας κλήθηκε να αναλάβει την κατασκευή κέντρου δεξιώσεων στα Μέγαρα Αττικής, φροντίζοντας να παραδώσει ένα κτίριο άριστων τεχνικών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής. Έτσι, στα πλαίσια των κατασκευαστικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Smart Building, μας ζητήθηκε η δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου δεξιώσεων συνολικού εμβαδού 1200 τετραγωνικών μέτρων, με χώρο υπογείου.

Άμεσα ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του πελάτη και ξεκινήσαμε την στατική μελέτη βάση της οποίας θα υλοποιηθεί ολόκληρο το πλάνο εργασιών μας. Ειδικότερα, με το σύστημα της σύμμεικτης δόμησης φροντίσαμε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα οφέλη και να παραδώσουμε έναν εξαιρετικό χώρο.

Περιοχή

Μέγαρα Αττικής

Κατασκευή

2006

Εμβαδόν

1200 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Ο χώρος δεξιώσεων που κατασκευάσαμε φέρει συνολικό εμβαδό 1200 m2, διαθέτει υπόγειο και υλοποιήθηκε με την σύμμεικτη κατασκευή από πρότυπες μεταλλικές διατομές με πρόβλεψη για επέκταση καθ’ ύψος ενός ακόμα ορόφου 600 m2. Ενιαίος χώρος 400m2 ανοιγμάτων 20μ x 20μ το οποίο δεν μπορεί να επιτευχθεί από κανένα άλλο σύστημα δόμησης όπως η συμβατική ή την προκατασκευή (Προκατ).

Η τοιχοποιία κατασκευάστηκε από τρισδιάστατο πάνελ (3Δ) με την χρήση εκτοξευόμενου σκυροδέματος. Οι χρόνοι παράδοσης ενός μεταλλικού κτιρίου είναι σημαντικά πιο μικροί σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα δόμησης, έτσι η αποπεράτωση της κατασκευής έγινε σε 4 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Το κτίριο έχει μελετηθεί ώστε να υποστηρίζει επέκταση ορόφου αντίστοιχων τετραγωνικών (600 m2).

Το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε πλήρως τις απαιτήσεις του πελάτη μας ο οποίος πλέον διαθέτει ένα σύγχρονο κέντρο δεξιώσεων το οποίο πληροί τις υψηλότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές. Εάν και εσείς αναζητάτε σύγχρονες λύσεις στην κατασκευή κέντρου δεξιώσεων σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άριστα εκπαιδευμένοι επαγγελματίες μας θα φροντίσουν να σας παρέχουν ένα κτίριο που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

κέντρο δεξιώσεων Μέγαρα

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top