Κατασκευή μεζονετών στη Ρόδο

Κατασκευή μεζονετών στη Ρόδο

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την κατασκευή μεζονετών στη Ρόδο. Δύο ημι-ανεξάρτητοι χώροι κατοικίας με δύο (2) ορόφους, συνολικού εμβαδού 240 τετραγωνικών μέτρων. Το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε το έτος 2009 και το τελικό αποτέλεσμα ικανοποίησε πλήρως την επιλογή του πελάτη μας να αναθέσει την κατασκευή στην Smart Building. Στόχος μας να παρέχουμε άριστες υπηρεσίες σε όλες τις περιοχές και τα νησιά της Ελλάδος, πάντοτε με γνώμονα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και την παροχή αξιόπιστων λύσεων δόμησης.

Για τις δύο ημι-ανεξάρτητες μεζονέτες στην Ρόδο, επιλέξαμε την σύμμεικτη κατασκευή προκειμένου να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα, τόσο από θέμα ενεργειακή απόδοσης όσο και αισθητικής παρουσίας. Οι εργασίες μας ξεκίνησαν φυσικά με την ολοκληρωμένη στατική μελέτη και την ανάλυση όλων των επιμέρους παραγόντων που επηρεάζουν μια κατασκευή σπιτιού. Έτσι, αφού καταλήξαμε στην πλέον συμφέρουσα λύση και πάντοτε σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη μας, ξεκινήσαμε τις κατασκευαστικές μας εργασίες σύμφωνα πάντοτε τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Περιοχή

Ρόδος

Κατασκευή

2009

Εμβαδόν

240 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Δύο ημι-ανεξάρτητες διώροφες κατοικίες 240 m2 κατασκευής 2009 ολοκληρώθηκαν με άριστο αποτέλεσμα στην περιοχή της Ρόδου. Στην συγκεκριμένη κατασκευή χρησιμοποιήσαμε το υβριδικό σύστημα σύμμικτης κατασκευής, από μεταλλικά στοιχεία και διατμητικούς τοίχους από οπλισμένο σκυρόδεμα (Μπετόν), σύμφωνα πάντα με την στατική μελέτη που προηγήθηκε.

Η κατασκευή της τοιχοποιίας έγινε με τουβλίνα διαστάσεων 18x18x32 ενώ για την θερμοπρόσοψη επιλέξαμε το σύστημα της εξωτερικής θερμοπρόσοψης της εταιρίας NEOTEX. Τα επιχρίσματα έγιναν με οργανικό έτοιμο χρωματισμένο σοβά υψηλής αντοχής στις αλλαγές της θερμοκρασίας και στις ρηγματώσεις. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και ικανοποίησε πλήρως τις ανάγκες του πελάτη μας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η κατασκευαστική εταιρεία Smart Building χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και τα άριστα λειτουργικά και αισθητικά αποτελέσματα. Εάν ενδιαφέρεστε και εσείς για την κατασκευή ενός κτιρίου στην Ρόδο ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδος δεν έχετε παρά να μας καλέσετε.

Κατασκευή μεζονετών στη Ρόδο Smart Building

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top