Κατασκευή δύο ημιανεξάρτητων μεζονέτων στην Εύβοια

Κατασκευή δύο ημιανεξάρτητων μεζονέτων στην Εύβοια

Η εταιρεία Smart Building, στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών της, ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή δύο ημιανεξάρτητων μεζονέτων στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην περιοχή Κάντια. Στόχος μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στην κατασκευή σπιτιού σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές που να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας. Έτσι, στην συγκεκριμένη περίπτωση υλοποιήσαμε ένα έργο άριστης ποιότητας στο πιο προσιτό κόστος της αγοράς.

Για την κατασκευή του κτιρίου αξιοποιήσαμε τη σύμμεικτη κατασκευή και περιλαμβάνει δύο ημιανεξάρτητους χώρους συνολικού εμβαδού 243 m2 από πρότυπες μεταλλικές διατομές και τοιχοποιία από 3Δ πάνελ. Οι εργασίες μας ολοκληρώθηκαν κατά το έτος 2008 και η παράδοση του έργου έγινε σύμφωνα με τα όσα είχαν αρχικά ορισθεί στην στατική μελέτη.

Περιοχή

Κάντια, Εύβοιας

Κατασκευή

2008

Εμβαδόν

243 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Η Smart Building διαθέτει άριστη εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία στην κατασκευή σπιτιού κάθε είδους. Το άρτια τεχνικά καταρτισμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να ολοκληρώσει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο κάθε κατασκευή, ανεξαρτήτου δυσκολίας και συνθηκών. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι εργασίες μας αφορούσαν την κατασκευή δύο ημιανεξάρτητων μεζονέτων στην Εύβοια συνολικού εμβαδού 243 τετραγωνικών μέτρων.

Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα άριστο κτίριο επιλέξαμε το σύστημα της σύμμικτης δόμησης από πρότυπες μεταλλικές διατομές και τοιχοποιία από 3Δ πάνελ.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το αναμενόμενο και οι δύο ημιανεξάρτητες μεζονέτες που κατασκευάσαμε χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική τους αισθητική, την άριστη λειτουργικότητα, την εξασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών διαμονής καθώς και για την υψηλή ενεργειακή τους απόδοση. Άλλωστε, η παράδοση κτιρίων που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που ένας μεγάλος αριθμός πελατών έχει επιλέξει τις υπηρεσίες μας.

Εάν και εσείς αναζητάτε για σύγχρονες κατασκευαστικές λύσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας μιλήσετε για τις ανάγκες σας.

κατασκευή μεζονέτων Κάντια Εύβοια

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top