Κατασκευή μεζονέτας στη Μαγούλα Αττικής

Κατασκευή μεζονέτας στη Μαγούλα Αττικής

Η εταιρεία μας ανέλαβε την κατασκευή μεζονέτας στην Μαγούλα Αττικής, προφέροντας ένα πολυτελές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τον πελάτη μας. Ειδικότερα, στα πλαίσια των παρεχόμενων υπηρεσιών της εταιρείας, αναλάβαμε την ανοικοδόμηση διώροφης μεζονέτας με υπόγειο 155 m2 σε minimal αρχιτεκτονική, με μεγάλα ανοίγματα κουφωμάτων. Μια πολυτελής κατασκευή η οποία όχι μόνο θα καλύψει τις βασικές ανάγκες διαμονής του πελάτη μας αλλά ταυτόχρονα θα του προσφέρει της βέλτιστες συνθήκες διαβίωσης.

Η κατασκευαστική μέθοδος που επιλέξαμε ήταν η σύμμεικτη κατασκευή, η οποία αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές για την ανοικοδόμηση μιας μεζονέτας ή πολυκατοικίας. Πέραν τον βασικών πλεονεκτημάτων της μεθόδου αυτής, η προσθήκη επιπλέον ορόφου σε μεταγενέστερο χρόνο μπορεί να υλοποιηθεί πολύ ευκολότερα και αποτελεσματικά. Η κατασκευή της μεζονέτας στην Μαγούλα πραγματοποιήθηκε το 2013 και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες του πελάτη μας.

Περιοχή

Μαγούλα Αττικής

Κατασκευή

2013

Εμβαδόν

155 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Η κατασκευή σπιτιού αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία στην οποία δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα σε κάθε δουλειά που αναλαμβάνουμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ολοκληρώσαμε την κατασκευή μεζονέτας στην Μαγούλα σύμφωνα με τις υψηλότερες κατασκευαστικές προδιαγραφές και κατόπιν μιας ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής μελέτης. Μια πολυτελής κατασκευή με δύο ορόφους, 155 m2 με υπόγειο σε minimal αρχιτεκτονική με μεγάλα ανοίγματα κουφωμάτων.

Στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκε βάση της στατικής μελέτης το υβριδικό σύστημα σύμμικτης κατασκευής, από μεταλλικά στοιχεία και διατμητικούς τοίχους από οπλισμένο σκυρόδεμα (Μπετόν). Για την τοιχοποιία επιλέχθηκε η τουβλίνα διαστάσεων 18x18x32 και η θερμομόνωση επιτυγχάνεται με το σύστημα της εξωτερικής θερμοπρόσοψης της εταιρίας Druckfarben.

Τα χρώματα τα όποια χρησιμοποιούνται βάση της τεχνικής περιγραφής της Smart Building είναι οικολογικά και προμηθευτής αυτών είναι η εταιρία KRAFT paintings, χρωματικής επιλογής του πελάτη βάση της αρχιτεκτονικής μελέτης. Για τα κουφώματα επιλέχθηκε το γκρι χρώμα και τοποθετήθηκε θωρακισμένη πόρτα εισόδου. Ντουλάπια κουζίνας, είδη υγιεινής και πλακάκια δαπέδων και εξωτερικών χώρων, παρήχθησαν από την εταιρία ΒΕΡΥΚΟΚΟΣ, επιλογής του πελάτη.

μεζονέτα Μαγούλα

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top