Διώροφη κατοικία | Ραφήνα

Διώροφη κατοικία | Ραφήνα

Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 01 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 09 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 03 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 04 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 05 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 06 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 08 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 11 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 14 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 13 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 07 Διώροφη Κατοικία Ραφήνα 10

Portfolio Description

Περιγραφή Έργου

Μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής, 240 m2 με υπόγειο σε minimal αρχιτεκτονική με μεγάλα ανοίγματα και εμφανή μεταλλικά στοιχεία.

Περιοχή

Ραφήνα


Τρόπος δόμησης

Σύμμεικτη κατασκευή


Εμβαδόν

240 m2


Κατασκευή

2010


Project Status

General Progress

Περισσότερες Πληροφορίες

Μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής, 240 m2 με υπόγειο σε minimal αρχιτεκτονική με μεγάλα ανοίγματα και εμφανή μεταλλικά στοιχεία. Κατασκευής 2010 στην περιοχή της Ραφήνας, Αττικής. Στην κατασκευή χρησιμοποιήθηκε βάση της στατικής μελέτης το σύστημα της αμιγώς μεταλλικής κατασκευής, από μεταλλικό σκελετό και συμπαγείς πλάκες από οπλισμένο σκυρόδεμα (Μπετόν). Για την τοιχοποιία επιλέχθηκε η τουβλίνα διαστάσεων 18x18x32 και η θερμομόνωση επιτυγχάνεται με το σύστημα της εξωτερικής θερμοπρόσοψης της εταιρίας Druckfarben. Τα χρώματα τα όποια χρησιμοποιούνται βάση της τεχνικής περιγραφής της Smart Building είναι οικολογικά και προμηθευτής αυτών είναι η εταιρία KRAFT paintings, χρωματικής επιλογής του πελάτη βάση της αρχιτεκτονικής μελέτης. Για τα κουφώματα επιλέχθηκε το γκρι χρώμα και τοποθετήθηκε θωρακισμένη πόρτα εισόδου. Ντουλάπια κουζίνας, είδη υγιεινής και πλακάκια δαπέδων και εξωτερικών χώρων, παρήχθησαν από την εταιρία VENETI, επιλογής του πελάτη.
logo-FINAL
Protekton-Logo
ARSENNECO LOGO
lamipharm