Βάψιμο σπιτιού – Χρωματισμοί

Με έμφαση στις λεπτομέρειες και την υψηλή ποιότητα χρωμάτων η Smart Building θα φροντίσει να εξασφαλίσει εντιπωσιακό βάψιμο σπιτιού.

Το βάψιμο σπιτιού αποτελεί μια από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας. Οι χρωματισμοί εξωτερικά και εσωτερικά των κτιρίων αποτελούν έναν από τους πιο εύκολους τρόπους να αναβαθμιστεί η αισθητική τους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν και ένα είδος ανακαίνισης σε υφιστάμενα κτίρια. Επιπρόσθετα, το βάψιμο κρίνεται απαραίτητο για τη συντήρηση ενός κτιρίου, ειδικά όταν οι τοίχοι παρουσιάζουν σημάδια φθοράς, μούχλας και υγρασίας.

Κατά την κατασκευή σπιτιού, ο χρωματισμός ακολουθεί τα επιχρίσματα. Είναι θα λέγαμε μια από τις τελικές πινελιές για να δώσουμε ζωή σε ένα κτίριο και να ενισχύσουμε την αισθητική του παρουσία. Πάντοτε με ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και την υψηλή ποιότητα των χρωμάτων που χρησιμοποιούμε, το προσωπικό της Smart Building θα φροντίσει να εξασφαλίσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα εσωτερικά και εξωτερικά του σπιτιού σας.

Εξωτερικό βάψιμο σπιτιού

Το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού αποτελεί μια σημαντική εργασία αφού θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει την συνολική αισθητική του κτιρίου. Άλλωστε, το εξωτερικό ενός σπιτιού είναι αυτό που αντικρίζει και ο περισσότερος κόσμος. Θα πρέπει λοιπόν να συνδυάζει άριστες χρωματικές επιλογές και εξαιρετική ποιότητα χρωμάτων ώστε να αντέξει στις έντονες καιρικές συνθήκες χωρίς ιδιαίτερες φθορές.

Αν και οι εξωτερικοί χρωματισμοί σπιτιού φαντάζουν ως μια σχετικά απλή διαδικασία, η πραγματικότητα είναι ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα εγγυημένο αποτέλεσμα, θα πρέπει πάντοτε να πραγματοποιείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Επιλέγοντας μάλιστα το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας μας εξασφαλίζετε έναν μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων:

  • Υψηλή Αισθητική: Η αισθητική αποτελεί βασικό παράγοντα σε ένα βάψιμο σπιτιού. Οι επαγγελματίες μας γνωρίζουν όλες τις σύγχρονες τεχνικές βαψίματος, εξασφαλίζοντας μοναδικά αποτελέσματα σε κάθε χρωματισμό που αναλαμβάνουν.
  • Οικονομία: Το κόστος βαψίματος που σας προσφέρει η εταιρεία μας είναι από το χαμηλότερο της αγοράς. Ωστόσο ένας βασικός παράγοντας είναι ότι οι επαγγελματίες μας θα φροντίσουν να εξασφαλίσουν ένα άριστο αποτέλεσμα με διάρκεια, κάτι που θα σας γλιτώσει από ένα εκ νέου βάψιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Μεγάλη διάρκεια: Σίγουρα ο χρωματισμός σπιτιών να αποτελεί μια εργασία η οποία θα πρέπει να επαναληφθεί μελλοντικά. Ωστόσο εμείς θα φροντίσουμε να εξασφαλίσουμε ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια, ανεξαρτήτου καιρικών συνθηκών.
  • Συνέπεια και Επαγγελματισμός: Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο χρονοδιάγραμμα και φροντίζουμε να ολοκληρώνουμε κάθε μας εργασία άμεσα και με τον βέλτιστο τρόπο.

Εσωτερικό βάψιμο σπιτιού

Το εσωτερικό βάψιμο σπιτιού είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να γίνεται πάντοτε με γνώμονα τόσο την αισθητική όσο και την υψηλή ποιότητα. Οι τοίχοι ενός εσωτερικού χώρου αποτελούν θα λέγαμε έναν από τους βασικότερους παράγοντες που επιδρούν στην ψυχολογία των διαμενόντων. Η επιλογή του κατάλληλου χρώματος μπορεί να συμβάλει δραστικά στην εξασφάλιση ενός όμορφου συναισθήματος.

Φυσικά η αισθητική δεν είναι ο μόνος λόγος που ο εσωτερικός χρωματισμός σπιτιού είναι τόσο σημαντικός. Με την κατάλληλη επιλογή υλικών και την ολοκλήρωση του βαψίματος από έμπειρους επαγγελματίες, μπορείτε να εξασφαλίσετε εξαιρετικές συνθήκες διαμονής, αποφεύγοντας προβλήματα όπως η υγρασία και η μούχλα. Επιπρόσθετα, η ποιότητα των χρωμάτων που επιλέγουμε να τοποθετήσουμε στους εσωτερικούς χώρους ενός σπιτιού δεν λερώνονται εύκολα ενώ εξυπηρετούν και τον εύκολο καθαρισμό τους.

Το προσωπικό της Smart Building χαρακτηρίζεται από πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στους χρωματισμούς κτιρίων με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε βάψιμο που αναλαμβάνει. Η ποιότητα των χρωμάτων που χρησιμοποιούμε είναι πάντοτε η υψηλότερη, ενώ το χρωματολόγιο θα βασιστεί στις δικές σας προτιμήσεις. Εμείς θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε τις κατάλληλες κατευθύνσεις και συμβουλές ώστε μαζί να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον χώρο σας.

Τι περιλαμβάνει το βάψιμο σπιτιού

Το βάψιμο σπιτιού αποτελεί μια διαδικασία η οποία περιλαμβάνει ένα πλήθος επιμέρους εργασιών. Ειδικότερα, αφού ολοκληρωθούν τα επιχρίσματα, το προσωπικό μας θα ξεκινήσει τις κάτωθι εργασίες;

  1. Τρίψιμο, στοκάρισμα, τοίχων και ξύλινων επιφανειών με αποτέλεσμα να δημιουργήσουμε ένα καθαρό και λείο αποτέλεσμα ώστε να υποδεχτεί το χρώμα με τον καλύτερο τρόπο.
  2. Ελαιοχρωματισμός ταβανιών, εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων σύμφωνα με τις βέλτιστες τεχνικές μεθόδους.
  3. Ελαιοχρωματισμός προσόψεων κτιρίων ώστε να εξασφαλίσουμε μια άριστη αισθητική του κτιρίου.
  4. Ελαιοχρωματισμός κλιμακοστασίων, φωταγωγών, ακαλύπτων.
  5. Ελαιοχρωματισμός ξύλινων κουφωμάτων, πορτών, παραθύρων, κουζινών.
  6. Ελαιοχρωματισμός κάγκελων, στρατζών και μεταλλικών κατασκευών.
  7. Ελαιοχρωματισμός με εφαρμογή τεχνοτροπιών (σφουγγάτο, Grackle Glaza, stuco veneziano κ.ά).

Αφού ολοκληρωθούν όλες οι ανωτέρω εργασίες, είναι σίγουρο πως το τελικό αποτέλεσμα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top