Συχνές Ερωτήσεις

(απαντάμε σε μερικές από τις πιο Συχνές Ερωτήσεις που θα σας έρθουν στο μυαλό)

Από τι υλικά κατασκευάζονται τα συστήματα Smart Building S.A.;

Ο φέρων οργανισμός του συστήματος Smart Building S.A. αποτελείται από μεταλλικές διατομές (ΙΡΕ) και η τοιχοποιία κατασκευάζεται από μπετόν υψηλής αντοχής με ενσωματωμένη μόνωση χωρίς ασυνέχειες.

Με τα συστήματα Smart Building S.A. τι μπορώ να κατασκευάσω;

Με τα συστήματα Smart Building S.A. μπορείτε να κατασκευάσετε παντώς είδους μεταλλική κατασκευή (κατοικίες, πολυόροφα κτήρια, ξενοδοχεία κ.λ.π.).

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα συστημάτων Smart Building S.A.

Επιλέγοντας τα συστήματα δόμησης Smart Building S.A. εξασφαλίζετε έναντι των υπολοίπων να:

  • Χτίσετε αντισεισμικά όπως ένας ουρανοξύστης, εξασφαλίζοντας υψηλότατες προδιαγραφές κατασκευής και αντισεισμικότητας.
  • Χτίσετε με βάση το δικό σας συμφέρον επιτυγχάνοντας μικρότερο κόστος κατασκευής συγκριτικά με τον συμβατικό τρόπο κατασκευής.
  • Χτίσετε για τη δική σας άνεση παραλαμβάνοντας την κατοικία με το κλειδί στο χέρι σε σύντομο χρονικό διάστημα.
  • Χτίσετε με βάση τη δική σας αισθητική εκμεταλλευόμενοι την ποικιλία αρχιτεκτονικής έκφρασης, την ευελιξία και την επεκτασιμότητα και μεταβλητότητα της κατοικίας σας.
  • Ευελιξία εφαρμογής της μεθόδου. Ενδεδειγμένη μέθοδος για περιοχές που υπάρχουν δυσκολίες λόγω σεισμού για την κατασκευή ενός κτιρίου.

Θα χρειασθώ δικό μου αρχιτέκτονα ή μπορώ να απευθυνθώ σε σας χωρίς τη βοήθεια αρχιτέκτονα;

Εφόσον δεν έχετε δικό σας αρχιτέκτονα, εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της Smart Building S.A. είναι πάντα στη διάθεση σας για την επίλυση των ειδικών σας στεγαστικών αναγκών.

Μπορώ να κατασκευάσω με οποιοδήποτε αρχιτεκτονική έκφραση;

Λόγω της ευελιξίας των μεταλλικών κτιρίων, με το σύστημα κατασκευής Smart Building S.A. είναι δυνατή η πραγματοποίηση οποιασδήποτε αρχιτεκτονικής έκφρασης επιλέξετε να δώσετε στην κατασκευή σας.

Μπορώ, στο μέλλον, να κάνω επεκτατική επέμβαση στο σπίτι που θα έχετε κατασκευάσει;

Με τα συστήματα Smart Building S.A. μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε επέκταση της κατασκευής σας, οποτεδήποτε θελήσετε είτε είναι περιμετρικά του κτιρίου είτε είναι καθ’ ύψος (αρκεί να υπάρχει πρόβλεψη για επέκταση καθ’ ύψος).

Τα χρώματα και τα υλικά θα είναι της δικής μου επιλογής ή θα χρειασθεί να προσαρμόσω τις απαιτήσεις

Η Smart Building S.A. είναι σε θέση να ενσωματώσει οποιαδήποτε υλικά ή χρώματα επιλέξετε στην κατασκευή σας δίχως όμως αυτά να ξεφεύγουν από τις διεθνείς προδιαγραφές. Σε περίπτωση που η επιλογή σας ξεφεύγει από τις διεθνείς προδιαγραφές θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη της ενσωμάτωσης των υλικών ή χρωμάτων στην κατασκευή.

Πόσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την ολοκλήρωση της κατοικίας μου;

Από την έκδοση της οικοδομικής άδειας ο συνήθης χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της κατοικίας σας είναι 90 – 120 ημέρες για κατασκευές 100 – 150 m2.

Μπορώ να επιλέξω μεταξύ ημιτελούς και ολοκληρωμένης κατασκευής;

Μπορούμε να παραδώσουμε την κατοικία σας σε οποιοδήποτε κατασκευαστικό στάδιο επιλέξετε, από την ανέγερση μόνο του μεταλλικού σκελετού ως την αποπεράτωση του.

Χρειάζεται οικοδομική άδεια από Πολεοδομία;

Η οικοδομική άδεια από Πολεοδομία είναι απαραίτητη για την υλοποίηση της κατασκευής σας.

Θα είναι ασφαλές το σύστημα κατασκευής Smart Building S.A.;

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί η Smart Building S.A. δεν είναι δική της εφεύρεση. Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται από το 1916 στην Ιαπωνία (μία χώρα με πολύ υψηλό βαθμό σεισμικότητας) με σκοπό να λύσει τα προβλήματα που δημιουργεί ο σεισμός. Η μέθοδος επεκτάθηκε στη πορεία παγκοσμίως και ιδιαίτερα σε περιοχές όπου η σεισμικότητα του εδάφους απαιτεί κατασκευές υψηλών προδιαγραφών.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή είναι σε όλους οικεία -μόνο χάλυβα και μπετόν σε ότι αφορά στον φέροντα οργανισμό- εκμεταλλευόμενοι τις ιδιότητες και των δύο στοιχείων, ενώ τα οικοδομικά υλικά είναι τα ίδια ακριβώς με αυτά που χρησιμοποιούνται και στη συμβατική κατασκευή.
Η τεχνολογία της Smart Building S.A. σε μια χώρα όπως η Ελλάδα όπου η σεισμοί είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο, σας εξασφαλίζει ότι θα κοιμάστε ήσυχα χωρίς τον εφιάλτη του σεισμού.

logo-FINAL
Protekton-Logo
ARSENNECO LOGO
lamipharm