Οικολογικές Κατασκευές – Οικονομικές Κατασκευές

Νέες Οικολογικές Κατασκευές!

Η smartbuilding περνάει στη νέα κατασκευαστική εποχή και προχωράει ένα βήμα πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό όπως έκανε όλα τα χρόνια με τις καινοτομίες που πρόσφερε στους πελάτες της και φέρνει τις 4 νέες σειρές οικολογικών κατασκευών.

Η smartbuilding εκτός από την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση της προς το περιβάλλον, με την ένταξη των οικολογικών σειρών προλαμβάνει τους πελάτες της από τα περιττά έξοδα ψύξης-Θέρμανσης και ζεστού νερού της κατοικίας τους με αποτέλεσμα το οικονομικό όφελος τους με τις νέες οικολογικές κατασκευές που διαθέτει.

Χτίστε Οικολογικά – Χτίστε Οικονομικά

Προτιμήστε ένα σπίτι ενεργειακής απόδοσης το οποίο καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, ή και μηδενική, για να θερμανθεί και να δροσιστεί. Κτίρια με εξαιρετική θερμομόνωση, διπλά ή τριπλά τζάμια που σφραγίζουν τη ζέστη μες στο σπίτι ή διατηρούν ένα δροσερό περιβάλλον το καλοκαίρι απαιτώντας από εσάς πολύ λιγότερα έξοδα για θέρμανση – ψύξη.

[row]

[/row]
[row]

[/row]
Ενάντια στην οικονομική κρίση που έχει επιφέρει αισθητή μείωση στις ανεγέρσεις νέων κτιρίων, η smartbuilding αντιπροτείνει καινοτόμες καινοτόμες λύσεις κτιρίων που σέβονται το περιβάλλον και την τσέπη σας.

Χτίστε έξυπνα, Χτίστε οικονομικά, χτίστε οικολογικά με τη smartbuilding!

logo-FINAL
Protekton-Logo
ARSENNECO LOGO
lamipharm