Κατασκευή μεζονέτας στα Άνω Λιόσια Αττικής

Κατασκευή μεζονέτας στα Άνω Λιόσια Αττικής

Η Smart Building ανέλαβε την κατασκευή μεζονέτας στα Άνω Λιόσια Αττικής, παρέχοντας στον πελάτη ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα τόσο από θέμα αισθητικής όσο και λειτουργικότητας. Χάρη στην άριστη εξειδίκευση του προσωπικού μας και την πολυετή ενασχόληση με τις κατασκευές κτιρίων παντός τύπου, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Έτσι και στην συγκεκριμένη διώροφη μεζονέτα στα Άνω Λιόσια, το τελικό αποτέλεσμα της οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες του πελάτη μας.

Η μέθοδος που επιλέξαμε για την ανέγερση της μεζονέτας ήταν η σύμμεικτη κατασκευή, η προσφέρει σημαντικά οφέλη σε ένα κτίριο. Βασικότερα εξ αυτών η γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών, το προσιτό κόστος και τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε θέματα αντοχής και ανθεκτικότητας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ένας μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών επιλέγουν την σύμμεικτη κατασκευαστική μέθοδο.

Περιοχή

Άνω Λιόσια

Κατασκευή

2010

Εμβαδόν

218 τμ

Στάδιο κατασκευής

Ολοκληρωμένο

Περισσότερες πληροφορίες

Μία ακόμη κατασκευή σπιτιού ολοκληρώθηκε με επιτυχία από την Smart Building. Αυτή τη φορά όπως προαναφέραμε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων στην Αττική. Η μεζονέτα που κατασκευάστηκε συμπεριλαμβάνει δύο (2) ορόφους, το συνολικό της εμβαδόν ανέρχεται στα 218 m2, διαθέτει υπόγειο και εμφανή μεταλλικά στοιχεία. Για την κατασκευή επιλέχθηκε το σύστημα της αμιγώς μεταλλικής κατασκευής από μεταλλικό σκελετό και πλάκες από τραπεζοειδή λαμαρίνα (Μεταλλότυπος).

Τα μεταλλικά στοιχεία μονώθηκαν τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά της κατασκευής, όπως άλλωστε ορίζει ο Ελληνικός κανονισμός (ΚΕΝΑΚ) για την αποφυγή θερμογεφυρών. Όσον αφορά την εξωτερική τοιχοποιία , επιλέξαμε την τουβλίνα διαστάσεων 18x18x32 και η θερμομόνωση πραγματοποιήθηκε με το σύστημα της εξωτερικής θερμοπρόσοψης . Η εσωτερική θερμομόνωση πραγματοποιήθηκε με το σύστημα της ξηράς δόμησης από γυψοσανίδα και πετροβάμβακα της εταιρίας KNAUF.

Το εσωτερικό της κατοικίας κατασκευάστηκε με ξύλινα πατώματα όπως επίσης και τα σκαλοπάτια της αμιγώς μεταλλικής κλίμακας. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το ιδανικότερο σύμφωνα πάντοτε με τις προτιμήσεις του πελάτη μας.

Εάν και εσείς ενδιαφέρεστε για κατασκευή μεζονέτας στα Άνω Λιόσια ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας. Εμείς θα φροντίσουμε να σας παρέχουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις δόμησης.

Κατασκευή μεζονέτας στα Άνω Λιόσια Αττικής

Φωτογραφίες έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top