Υδραυλική εγκατάσταση

Στη Smart Building αναλαμβάνουμε κάθε υδραυλική εγκατάσταση με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στις χαμηλότερες τιμές.

Ως υδραυλική εγκατάσταση ορίζεται η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου δικτύου από σωληνώσεις για την μεταφορά του νερού στους διάφορους χώρους ενός κτιρίου. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις κτιρίων μπορεί να αφορούν διάφορους τομείς με βασικότερους την ύδρευση, την θέρμανση-κλιματισμό, το αποχετευτικό δίκτυο και τα δίκτυα όμβριων υδάτων.

Προϋπόθεση μιας καλής υδραυλικής εγκατάστασης αποτελεί ο βέλτιστος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ο οποίος εστιάζει κυρίως σε μπάνια και κουζίνες και τα οποία όταν βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα είναι βέλτιστο να τοποθετούνται στην ίδια θέση κατακόρυφα. Με τον συγκεκριμένο τρόπο, οι αποχετεύσεις σχεδιάζονται με βέλτιστο δυνατό τρόπο.

Σε γενικές γραμμές, η υδραυλική εγκατάσταση αποτελεί βασικό στοιχείο κατά την κατασκευή σπιτιού. Ιδιαίτερα σημαντικό μάλιστα, όλα τα δίκτυα που θα εγκατασταθούν πρέπει να λειτουργούν άριστα και να μπορούν να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου χωρίς σημαντικές φθορές και βλάβες. Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να τηρηθούν αυστηροί κανόνες ως προς την χρήση πιστοποιημένων υλικών καθώς και εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης μελέτης από αδειούχους υδραυλικούς και πτυχιούχους μηχανολόγους μηχανικούς.

Υδραυλικές εγκαταστάσεις Smart Building

Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις και παντός τύπου εργασίες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους, απαιτούν άριστη τεχνική κατάρτιση, πολυετή εμπειρία και την αξιοποίηση υλικών άριστων τεχνικών προδιαγραφών. Στη Smart Building αναλαμβάνουμε κάθε μας δουλειά με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε αποτελεσματικά κάθε εργασία, σύμφωνα με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές. Πάντοτε εξασφαλίζοντας τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για τους πελάτες μας.

Εγκαταστάσεις που περιλαμβάνονται:

  • Ύδρευση.
  • Κεντρική Θέρμανση – Ψύξη.
  • Καύσιμο Αέριο.
  • Αποχέτευση Ομβρίων.
  • Αποχέτευση Ακαθάρτων.
  • Βόθρος
  • Βιολογικός καθαρισμός
  • Φρεάτια – Δεξαμενές
  • Κολυμβητική Δεξαμενή

Υδραυλική εγκατάσταση σπιτιού με σχέδιο

Η υδραυλική εγκατάσταση σπιτιού πρέπει πάντοτε να γίνεται με σωστό σχέδιο. Ένα λεπτομερές σχέδιο το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την θέση των αντικειμένων και των σωληνώσεων, ώστε να εξασφαλιστεί ένα άρτιο αποτέλεσμα με την μέγιστη αποδοτικότητα.

Η σχεδίαση υδραυλικών εγκαταστάσεων απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και κυρίως εμπειρία. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να ανατίθεται στους κατάλληλους επαγγελματίες. Εάν λοιπόν και εσείς επιθυμείτε να εξασφαλίσετε τα βέλτιστα αποτελέσματα και τα μέγιστα οφέλη από την υδραυλική εγκατάσταση στου κτιρίου σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Το προσωπικό της Smart Building Θα φροντίσει να σας παρέχει αξιόπιστες λύσεις που θα καλύψει τις εκάστοτε ανάγκες σας στο πιο προσιτό κόστος. Είτε πρόκειται για χώρο διαμονής, είτε για επαγγελματικό χώρο, έχουμε την κατάλληλη για εσάς λύση.

Υδραυλική εγκατάσταση σπιτιού
Υδραυλική εγκατάσταση σπιτιού

Υδραυλική εγκατάσταση σπιτιού

Η υδραυλική εγκατάσταση σπιτιού αφορά ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και εργασιών που πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους επαγγελματίες της εταιρείας μας. Είτε αναζητάτε για μεμονωμένες εργασίες είτε για ολόκληρη την υδραυλική εγκατάσταση του χώρου σας, σας παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις πάντοτε με τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Αναλαμβάνουμε κάθε μας εργασία με έμφαση στην υψηλή ποιότητα του αποτελέσματος και την απόλυτη κάλυψη των αναγκών σας. Για να το επιτύχουμε αυτό, φροντίζουμε να πραγματοποιήσουμε μια λεπτομερή μελέτη του κτιρίου και των επιμέρους χώρων του, προκειμένου να σχεδιάσουμε τις πιο αποδοτικές λύσεις. Λύσεις που θα χαρακτηρίζονται για την άριστη λειτουργικότητα με την υψηλή τους αισθητική.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις υδραυλικές εγκαταστάσεις σπιτιών χαρακτηρίζονται για την άριστη ποιότητα και τις υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, είναι πιστοποιημένα με ISO και διακρίνονται για την τεράστια αντοχή τους τόσο στις συνθήκες χρήσης όσο και στο πέρασμα του χρόνου.

Υδραυλική εγκατάσταση μπάνιου

Η υδραυλική εγκατάσταση μπάνιου, αποτελεί εκ φύσεως ένα από τα σημαντικότερα μέρη της συνολικής εγκατάστασης του σπιτιού. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, οι εξειδικευμένοι μας επαγγελματίες θα φροντίσουν να σχεδιάσουν ένα λεπτομερές πλάνο με την θέση των αντικειμένων – ειδών υγιεινής ώστε να ξεκινήσουν την εγκατάσταση των σωλήνων ύδρευσης και αποχέτευσης.

Για την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης χρησιμοποιούνται επενδυμένες σωληνώσεις χαλκού ή πολυστρωματικές, ανάλογα με τον εκάστοτε τύπο της εγκατάστασης στην οποία θα εργαστούμε. Οι υψηλές προδιαγραφές των σωληνώσεων, πέραν την τεράστιας αντοχής τους όπως προαναφέραμε, θα εξασφαλίσουν και την αθόρυβη ροή του νερού στο εσωτερικό τους. Κάτι που αν και αρχικά φαντάζει σαν κάτι απλό, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητικό κατά την διαμονή σας στον χώρο.

Ειδικότερα η επιλογή υλικού είναι:

  • Χαλκός για τις σωληνώσεις ύδρευσης – θέρμανσης.
  • Πολυστρωματικές Σωληνώσεις ύδρευσης – θέρμανσης.
  • PVC για τις σωληνώσεις αποχέτευσης.

Επιπροσθέτως, στις σωληνώσεις του ζεστού νερού τοποθετείτε επιπλέον μόνωση προκειμένου να περιοριστούν οι θερμικές απώλειες στον ελάχιστο βαθμό. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στο δίκτυο αποχέτευσης ώστε να εμποδιστεί η επιστροφή οσμών στον χώρο. Ο βόθρος κατασκευάζεται με έκχυση οπλισμένου σκυροδέματος επί τόπου στην οικοδομή ή με προκατασκευασμένα δαχτυλίδια οπλισμένου σκυροδέματος διαφόρων διαμέτρων (συνηθέστερος τρόπος).

Είδη Βόθρου:

  1. Στεγανός ο οποίος επιτρέπει στα λύματα να διαρρέουν στο έδαφος (σηπτική δεξαμενή).
  2. Απορροφητικός, ο οποίος είναι διάτρητος.

Υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ, Θέρμανσης

Η υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ και γενικά των συστημάτων θέρμανσης αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα. Η σωστή μελέτη και κατασκευή θα εξασφαλίσει την μέγιστη ενεργειακή απόδοση, ελάχιστες έως μηδενικές απώλειες και φυσικά την μέγιστη εξοικονόμηση χρημάτων για εσάς που αξιοποιείτε την εγκατάσταση.

Το προσωπικό της Smart Bulding διαθέτει πολυετή εμπειρία στα συστήματα θέρμανσης και στις υδραυλικές εγκαταστάσεις καλοριφέρ, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε εργασία που αναλαμβάνει. Μάλιστα, σε επαγγελματικούς χώρους, η εξοικονόμηση χρημάτων από το σύστημα θέρμανσης αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα, αφού το κόστος μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά έναν ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ, Θέρμανσης
Υδραυλική εγκατάσταση καλοριφέρ, Θέρμανσης

Εγκατάσταση ομβρίων και ακαθάρτων

Η εγκατάσταση ομβρίων και ακαθάρτων αποτελεί ένα σημαντικό μέρος σε μια υδραυλική εγκατάσταση κτιρίου αφού ρυθμίζεται και από σχετικούς κανονισμούς. Το δίκτυο ομβρίων περιλαμβάνει τις σωληνώσεις και τους αγωγούς για την μεταφορά των νερών της βροχής καθώς και νερά από κήπους κλπ, ενώ το δίκτυο ακαθάρτων περιλαμβάνει τους υπόγειους αγωγούς που μεταφέρουν τα απόβλητα και τα λύματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top