Τοποθέτηση ειδών υγιεινής

Η τοποθέτηση ειδών υγιεινής αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική εργασία από την οποία εξαρτάται και το τελικό αποτέλεσμα ενός μπάνιου.

Ένα σύγχρονο μπάνιο πρέπει να προσφέρει άνεση σε όσους το αξιοποιούν ενώ ταυτόχρονα να διακρίνεται και για την άριστη αισθητική του. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους χώρους τόσο σε μια κατοικία όσο και έναν επαγγελματικό χώρο.

Οι ιδιαιτερότητες του χώρου, των υλικών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν και γενικά των εξειδικευμένων γνώσεων που απαιτούνται, καταστούν επιτακτική την ανάγκη για υλοποίηση των εργασιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Κάτι που φυσικά θα βρείτε στην Smart Building όπου το προσωπικό μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να σας προσφέρει ένα ονειρεμένο μπάνιο.

Η τοποθέτηση ειδών υγιεινής περιλαμβάνει ένα ευρύτερο φάσμα επιμέρους εργασιών, οι οποίες θα εξασφαλίσουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα, βασικότερες εργασίες που αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε είναι η τοποθέτηση μπανιέρας ή ντουζιέρας, λεκάνης, νιπτήρα και οποιουδήποτε άλλου είδους χρειάζεται το δικό σας μπάνιο. Πάντοτε με έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών και την εξαιρετική αισθητική του τελικού αποτελέσματος.

Τοποθέτηση μπανιέρας

Η τοποθέτηση μπανιέρας αποτελεί μια βασική εργασία που αναλαμβάνουμε κατά την τοποθέτηση ειδών υγιεινής. Άλλωστε, η μπανιέρα αποτελεί το είδος που πέραν της φροντίδας και της προσωπικής υγιεινής, μπορεί να προσφέρει και σημαντικές στιγμές χαλάρωσης μετά από μια έντονη μέρα. Η επιλογή του υλικού, των διαστάσεων και γενικά του είδους της μπανιέρας που θα τοποθετηθεί σε ένα μπάνιο πρέπει να γίνει ιδιαίτερα προσεκτικά. Στόχος μας άλλωστε είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας και να σας προσφέρουμε το μπάνιο των ονείρων σας το οποίο άλλωστε θα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Έτσι το προσωπικό μας θα φροντίσει να μελετήσει και να κατανοήσει τις ανάγκες σας, ώστε να τοποθετήσει την πλέον κατάλληλη μπανιέρα.

Ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για τον οποίο θα πρέπει να επιλέξετε μια τοποθέτηση μπανιέρας, ακόμη και αν δεν διαθέτατε μέχρι τώρα, είναι φυσικά τα τεράστια πλεονεκτήματα που παρέχει. Στιγμές χαλάρωσης, αναβάθμιση της αισθητικής του μπάνιου και αύξηση της αξίας του ακινήτου είναι μόνο μερικά από αυτά.

Τοποθέτηση μπανιέρας
Τοποθέτηση μπανιέρας
Τοποθέτηση ντουζιέρας
Τοποθέτηση ντουζιέρας

Τοποθέτηση ντουζιέρας

Ολοένα και περισσότερος κόσμος επιλέγει την τοποθέτηση ντουζιέρας στον χώρο τους. Είτε στο μικρό μπάνιο του σπιτιού, είτε συνδυαστικά με μια μπανιέρα, η ντουζιέρα προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα. Η αλήθεια είναι ότι το ιδανικότερο για ένα σπίτι είναι να διαθέτει και μπανιέρα και ντουζιέρα. Ωστόσο ο περιορισμένος χώρος, η δημιουργία ενός μπάνιου για τους επισκέπτες ή ο περιορισμός του κόστους, αποτελούν παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν μόνο στην τοποθέτηση ντουζιέρας.

Όποιος και αν είναι ο λόγος της επιλογής σας, το έμπειρο προσωπικό της εταιρεία μας θα φροντίσει να τοποθετήσει την καλύτερη ντουζιέρα, σύμφωνα πάντοτε με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Μια σύγχρονη ντουζιέρα άλλωστε, μπορεί να δώσει μια τελείως διαφορετική αισθητική άποψη και ταυτόχρονα να καλύψει τις ανάγκες σας στον μέγιστο βαθμό.

Τοποθέτηση λεκάνης και νιπτήρα

Τελευταίο στάδιο των εργασιών μας κατά την τοποθέτηση ειδών υγιεινής είναι η τοποθέτηση λεκάνης και νιπτήρα. Δύο επίσης απαραίτητα είδη υγιεινής τα οποία πρέπει να διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους. Άλλωστε, η καθημερινή τους χρήση δημιουργεί την ανάγκη για άριστες τεχνικές προδιαγραφές αλλά και μέγιστη αντοχή. Μια ολοκληρωμένη μελέτη του μπάνιου σας θα μας βοηθήσει να σχεδιάσουμε την πλέον κατάλληλη λύση βάση των δικών σας αναγκών. Το τελικό αποτέλεσμα που θα σας προσφέρουμε είμαστε σίγουροι ότι θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Τοποθέτηση λεκάνης και νιπτήρα
Τοποθέτηση λεκάνης και νιπτήρα

Τι περιλαμβάνει η τοποθέτηση ειδών υγιεινής που σας παρέχουμε;

Όπως προαναφέραμε, η τοποθέτηση ειδών υγιεινής περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες τοποθετήσεις βάση των δικών σας αναγκών. Ωστόσο οι εργασίες μας δεν περιορίζονται μόνο εκεί. Προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα από κάθε άποψη, φροντίζουμε να ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα σε κάθε μας δουλειά.

Συγκεκριμένα, κάθε τοποθέτηση σε είδη υγιεινής ξεκινάει με την ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου από μηχανικούς και υδραυλικούς. Πάνω στην μελέτη αυτή θα βασιστεί και η τελική επιλογή των ειδών που θα τοποθετηθούν, οι διαστάσεις που θα έχουν και το ακριβές σημείου που θα εγκατασταθούν. Επιπροσθέτως, θα φροντίσουμε να προβούμε και σε έναν έλεγχο των υδραυλικών εγκαταστάσεων προκειμένου να διασφαλίσουμε την άριστη λειτουργία των νέων σας ειδών.

Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι η τοποθέτηση ειδών υγιεινής σε ένα μπάνιο αποτελεί ένα είδος ανακαίνισης. Μια αναβάθμιση τόσο στην αισθητική όσο και την λειτουργικότητα, που θα βελτιώσουν τα επίπεδα διαβίωσης και θα σας απαλλάξουν από μελλοντικά υδραυλικά προβλήματα. Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Scroll to Top